aan-z mailt veilig via Zivver

aan-z mailt veilig via Zivver

aan-z gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met gevoelige informatie. Daarom mailen wij persoonsgegevens, verslagen, dossiers, besluiten, beschikkingen en andere gevoelige informatie op een beveiligde manier. Wij gebruiken hiervoor vanaf mei 2021 het veilige mailsysteem Zivver.

aan-z mailt veilig via Zivver
Het is mogelijk dat u voortaan vertrouwelijke informatie van aan-z in een beveiligde e-mail via Zivver ontvangt. Dit bericht is versleuteld. Alleen u kunt de informatie lezen. U kunt het mailbericht openen met een toegangscode, die een medewerker van aan-z vooraf met u deelt. Op deze manier kan niemand anders dan de verzender en de ontvanger het bericht openen. 

Beveiligd antwoorden op een e-mail
U leest versleutelde berichten van aan-z op een beveiligde webpagina van Zivver. Als u op het bericht beveiligd wilt reageren, kan dat op die webpagina. Klik op 'antwoorden' en typ uw reactie in het antwoordveld. Eventueel kunt u een bijlage toevoegen. Hiervoor gebruikt u de 'paperclip'. Zodra u op verzenden klikt, wordt uw reactie beveiligd naar aan-z verzonden.

Vragen?
Heeft u vragen over een ontvangen e-mail? Of kunt u een ontvangen bericht niet openen? Neem dan telefonisch contact op met de afzender van het bericht. Heeft u geen telefoonnummer van deze persoon? Bel dan naar het algemene nummer van aan-z (NL: 0115 563015 of BE: 09 344 3610). Een medewerker van de receptie verbindt u dan door.