100 activiteiten bij dementie

100 activiteiten bij dementie

Het Alzheimercafé in Terneuzen kan voorlopig helaas nog niet herstarten. Wij beseffen ons dat het vervallen van de bijeenkomsten een gemis kan zijn. De situatie waar we ons momenteel in bevinden, kan voor mensen met Alzheimer en diens familieleden extra ingrijpend zijn.

Activiteiten bij dementie
In deze tijd kan het voor mensen met dementie en mantelzorgers lastig zijn om activiteiten te vinden. Daarom delen we 100 activiteiten bij dementie namens Alzheimer Nederland die in deze tijd wel ondernomen kunnen worden.

Zodra het Alzheimercafé herstart, informeren wij u hierover op onze Facebookpagina, de website van aan-z en per e-mail. Ontvangt u de nieuwsbrief van het Alzheimercafé Terneuzen nog niet? Dan kunt u zich hier opgeven.

Wilt u laten zien dat u mensen met dementie én hun naasten niet vergeet? Vraag dan hier gratis het ‘vergeet-me-niet speldje’ aan.

Wij wensen u veel sterkte de komende tijd en hopen u snel weer te kunnen verwelkomen in het Alzheimercafé. Indien u vragen heeft of behoefte heeft aan een gesprek, neem dan contact op met aan-z: info@aan-z.eu of 0115-563015 (NL) / 09 344 3610 (BE).