Maatjes Terneuzen

Maatjes Terneuzen

Jongeren tussen de 16 en 24 jaar maken een grote ontwikkeling door. Op de weg naar zelfstandigheid komen er heel wat dingen op hun pad die vragen oproepen of onzekerheden met zich meebrengen. Niet gek dat je als jongere wel eens vastloopt. Maatjes Terneuzen helpt jongeren hierbij. 

Hoe werkt Maatjes Terneuzen?
Bij Maatjes Terneuzen worden jongeren en jongvolwassenen in de gemeente Terneuzen zorgvuldig aan een maatje gekoppeld. Een maatje is geen hulpverlener, maar juist iemand om leuke dingen mee te doen. Het maatje kan de jongere helpen bij school, werk of dingen waar hij/zij tegenaan loopt. Het is iemand waar je een prettige band mee kunt opbouwen.

Aanmelden als jongere
Loop je wel eens vast en zoek je een maatje om mee te praten en om leuke dingen mee te doen? Neem dan contact op met aan-z. Wij zoeken een maatje dat bij je past. 

Aanmelden als maatje
Wil je maatje worden voor een jongere? Bel of mail dan naar aan-z. We vertellen je graag meer over Maatjes Terneuzen en de ondersteuning die aan-z biedt. 

Volg #maatjesterneuzen 
Facebook: jip.terneuzen
Instagram: jip_terneuzen

Meer informatie
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met aan-z (0115-56 30 15) of mail (jip@aan-z.eu) of app (06-36308289) ons via JIP Terneuzen.