Activiteiten

aan-z biedt een uitgebreid aanbod activiteiten en cursussen in de gemeente Assenede en de gemeente Terneuzen. We willen alle burgers motiveren om aan leuke activiteiten deel te nemen, zich te ontwikkelen en contacten te leggen. De activiteiten zijn geschikt voor iedereen die actief wil zijn op sportief, digitaal, muzikaal, creatief of sociaal vlak. We vertrekken altijd vanuit de mogelijkheden van de deelnemers. Twijfelt u of u aan een activiteit of cursus kunt deelnemen? Neem dan contact met ons op. We vinden samen een oplossing.

Tarieven activiteiten
De tarieven van de cursussen en activiteiten worden ieder kalenderjaar in december opnieuw vastgesteld. Op basis van indexering, huur, loonlasten en het aantal lessen per seizoen wordt de prijs berekend per maand. Hierdoor kan de prijs per activiteit en seizoen verschillen. In januari 2024 zal het voorjaarsaanbod met de nieuwe tarieven zichtbaar zijn op onze website. Wilt u weten of de maandprijs van uw activiteit is veranderd,
stuur een e-mail naar cursusadministratie@aan-z.eu.

Betaling
De betaling verloopt via automatische incasso. Wilt u liever betalen via overschrijving? Neem dan contact op met aan-z. Onze algemene voorwaarden kunt u hier nalezen.

Filteren op...

Categorie

Gemeente

Leeftijd