Windows 10, Assenede

Terug naar de agenda
Windows 10, Assenede

Eerstvolgende datum:Vrijdag 27 oktober 2023

Opleiding computer - Windows 10 (4 bijeenkomsten)

Deze opleiding zal u wegwijs maken in de verschillende facetten van het computergebruik. Zo is de eerste belangrijke stap het configureren van uw computer zodat u op een veilige manier aan de slag kunt. Er wordt aandacht besteed aan het juist beveiligen van uw computer, om zaken zoals hacken, spam en phishing tegen te gaan. Stap voor stap zal de lesgever u begeleiden naar een veilig computergebruik.

U zult leren hoe Google Chrome gebruikt kan worden om allerlei interessante dingen te ontdekken op het internet. U zult onder andere leren hoe het u kan helpen om uw foto’s te beheren, om teksten in vreemde talen om te zetten in de taal die jij wenst en hoe u het kunt gebruiken om uw reizen voor te bereiden met Google earth …

Het is ook van belang om overweg te kunnen met de verkenner, want het is deze toepassing die u toelaat de zaken te ordenen op uw computer zodat u uw gemaakte en bewaarde documenten op een gemakkelijke manier terug kunt vinden.

De opleiding wordt voor velen een verkenningstocht naar de diepe geheimen van de machine “computer” genaamd maar na deze verkenningstocht zal de “computer” geen geheimen meer hebben voor u.

Neem uw eigen laptop mee.

Wijzigingen voorbehouden. Voor actuele data zie onze agenda hieronder.

  • Wanneer: Wekelijks, vrijdag
  • Tijd: van 09:00 tot 12:00
  • Leeftijdscategorie: Alle leeftijden
  • Locatie:
    LDC de Piramide

  • Ruimte: Vormingslokaal
  • Bijdrage: €35,00 eenmalige bijdrage

Deze activiteit gaat door bij minimaal 3 deelnemers en maximaal 6 deelnemers.