Samen tegen Eenzaamheid - Rouw en Verlies

Terug naar de agenda
Samen tegen Eenzaamheid - Rouw en Verlies

Eerstvolgende datum:Donderdag 30 november 2023

Na het overlijden van een dierbare kan het moeilijk zijn om het verlies te aanvaarden en je draai weer te vinden, ook na een lange tijd nog. Het uitwisselen van ervaringen met mensen vanuit vergelijkbare situaties geeft veel (h)erkenning en steun.

Elk verhaal is uniek. Jij bent uniek. En juist door het delen van deze unieke verhalen en ervaringen, wordt gezamenlijke troost en steun gevoeld. Samen gaan we op zoek naar zin en invulling van het leven, met daarin jouw eigen weg met het gemis wat er mag zijn.

Deze zoektocht vindt plaats onder begeleiding van Tanja Moeliker-Hamelink (Compañera Counseling Terneuzen)

De eerste bijeenkomst is een informatieve ochtend, start om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur. De reeks bijeenkomsten wordt de afgesloten met een lunch, eindtijd is daardoor wat later, om 13.00 uur.

Opgeven en meer informatie via e-mail: welzijn@aan-z.eu of telefonisch: 0115-56 30 15 (keuze 6) Instromen na de eerste informatieve bijeenkomst is mogelijk.

 

Wijzigingen voorbehouden. Voor actuele data zie onze agenda hieronder.

  • Tijd: van 10:00 tot 11:30
  • Leeftijdscategorie: Volwassenen (18+)
  • Locatie:
    Buurthuis de Oudelandse Hoeve
    Edvard Grieghof 113
    4536 ES Terneuzen

Deze activiteit gaat door bij minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers.


Inschrijven voor deze activiteit is niet (meer) mogelijk. Als u interesse heeft, kunt u het contactformulier invullen. Geef alstublieft duidelijk aan in welke activiteit u interesse heeft.