Koffie-crea-club, Axel

Terug naar de agenda
Koffie-crea-club, Axel

Eerstvolgende datum:Vrijdag 22 januari 2021

Er even uit zijn, samen een kopje koffie drinken, eventueel iets handwerken of een stukje wandelen. De koffie-crea-club is er voor iedereen die graag creatief bezig is en het gezelliger vindt om dat samen met anderen te doen. U kunt uw eigen wol-, brei- of haaknaalden, borduurwerk, kaartjes, verf, vilt of ander materiaal meenemen.

Bent u niet zo creatief, maar vindt u het fijn om er even uit te zijn en andere mensen te ontmoeten? Ook dan bent u van harte welkom! De groep bestaat uit maximaal 10 personen en een begeleidster. Uiteraard houden we rekening met de 1,5-meter-afstand.

Heeft u zin om mee te doen of wilt u helpen bij de koffie-crea-clubs? Laat het ons weten via een e-mail: info@aan-z.eu of telefonisch: 0115-563015. De activiteit is gratis.

In contact komen met anderen? Kent of bent u iemand die graag wat vaker andere mensen zou willen ontmoeten? Wilt u leren videobellen om contact te maken? Of wilt u tijd vrijmaken om met andere mensen samen iets te ondernemen, al is het maar een half uurtje per week? Aarzel dan niet om contact op te nemen met aan-z.

Deze activiteit is op dit moment vol. Heeft u interesse neem dan contact op met aan-z.

 • Wanneer: Elke week, donderdag
 • Tijd: van 13:30 tot 15:30
 • Leeftijdscategorie: Alle leeftijden
 • Locatie:
  aan-z (Markt)
  Markt 1
  4571 BG Axel
 • Beschikbare plaatsen: nog 0 van 3 beschikbaar

Deze activiteit gaat door bij minimaal 0 deelnemers en maximaal 3 deelnemers.Inschrijven voor deze activiteit is niet (meer) mogelijk. Als u interesse heeft, kunt u het contactformulier invullen. Geef alstublieft duidelijk aan in welke activiteit u interesse heeft.