Kids2Fun - Pannavoetbal

Terug naar de agenda
Kids2Fun - Pannavoetbal
Aantal vrije plaatsen: Onbeperkt

Pannavoetbal
Op woensdag 19 augustus spelen we weer pannavoetbal. 3 tegen 3, 4 minuten per match. Hou je wel van een potje voetbal en ben je tussen de 7 en 12 jaar? Zorg dan dat je tussen 14:00 en 14:30 uur aanwezig bent, zodat je jezelf kunt inschrijven. Er kunnen 8 teams meedoen!  Neem je een bidon met water mee? 

  • Datum: Woensdag 19 augustus '20
  • Tijd: Het toernooi start om 14.30 uur en eindigt om 16.30 uur.
  • Locatie:
    Speelkuil bij het Schippersinternaat (Prokino)
    Van Steenbergenlaan 30, Terneuzen

Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden.
Bijzonderheden: Wij vragen de ouders en verzorgers 1,5 meter afstand te behouden van de begeleiders, andere ouders/verzorgers en kinderen en de starttijd en ophaaltijd te respecteren.
Begeleiding: Medewerkers van het jeugdpreventieteam van aan-z begeleiden deze activiteit. Zij respecteren uiteraard de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de verspreiding van het corona virus. 
Belangrijk: Bij onweer gaat de activiteit niet door in verband met de veiligheid van de deelnemers. Wij zullen het op onze Facebook- en Instagrampagina (@kids2funaanz) kenbaar maken wanneer de activiteit onverhoopt niet door kan gaan.Inschrijven voor deze activiteit is niet (meer) mogelijk. Als u interesse heeft, kunt u het contactformulier invullen. Geef alstublieft duidelijk aan in welke activiteit u interesse heeft.