Kids2Fun - Marshmallows roosteren

Terug naar de agenda
Kids2Fun - Marshmallows roosteren
Aantal vrije plaatsen: Onbeperkt

Tijdens de zomervakantie organiseert Kids2Fun verschillende activiteiten in natuurspeeltuin 'De Boomhut'.

Marshmallows roosteren
Vrijdag 14 augustus gaan we marshmallows roosteren boven een kampvuur. Perfecte bezigheid om even uitrusten te rusten van het spelen in de natuurspeeltuin.
Klinkt dat lekker? Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn welkom tussen 13.30 en 16.30 uur. Neem je vriendjes ook mee! Trek je kleding aan dat vies mag worden?
Let wel op: op is helaas op.

  • Datum: Vrijdag 14 augustus '20
  • Tijd: van 13.30 – 16.30 uur
  • Locatie:
    Natuurspeeltuin 'De Boomhut'
    Evertsenlaan 88A, 4535 AD Terneuzen

De activiteit is op basis van een vrije inloop. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden.
Bijzonderheden: Wij vragen de ouders en verzorgers 1,5 meter afstand te behouden van de begeleiders, andere ouders/verzorgers en kinderen en de starttijd en ophaaltijd te respecteren.
Begeleiding: Medewerkers van het jeugdpreventieteam van aan-z begeleiden deze activiteit. Zij respecteren uiteraard de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de verspreiding van het corona virus. De natuurspeeltuin wordt beheert door Natuur&Zo.
Belangrijk: Bij onweer gaat de activiteit niet door in verband met de veiligheid van de deelnemers. Wij zullen het op onze Facebook- en Instagrampagina (@kids2funaanz) kenbaar maken wanneer de activiteit onverhoopt niet door kan gaan.Inschrijven voor deze activiteit is niet (meer) mogelijk. Als u interesse heeft, kunt u het contactformulier invullen. Geef alstublieft duidelijk aan in welke activiteit u interesse heeft.