Kids2Fun - Levend stratego Axel

Terug naar de agenda
Kids2Fun - Levend stratego Axel

Eerstvolgende datum:Vrijdag 16 april 2021

Jagen op anderen, de vlag verdedigen, rondsluipen, tactisch denken en samenwerken. Dat is ‘Levend stratego’!

Hoe werkt het?
Het wordt gespeeld met twee teams. Ieder team heeft zijn eigen speelveld waar een vlag verstopt moet worden. Het doel van het spel is om de vlag van de tegenpartij te stelen en naar je eigen terrein te brengen. Je eigen vlag kun je verdedigen door een tegenstander aan te tikken.

Bij de start van het spel krijg je willekeurig een kaartje. Op het kaartje staat een rang. Als je een tegenstander tikt, moeten jullie allebei je kaartje laten zien, zodat jullie de rangen kunnen vergelijken. De hoogste rang wint en krijgt het kaartje van de verliezer. De verliezer moet terug naar zijn eigen terrein om een nieuw kaartje te halen. Bij gelijke rangen gebeurt er niets en kun je weer verder op jacht. Let op, er zijn een paar speciale rangen, zoals de bom en de spion.

Klinkt gaaf, toch? Ben je benieuwd hoe het spel verder gaat? Meld je dan snel aan!
Dat doe je door een mail te sturen naar kids2fun@aan-z.eu met je naam, leeftijd, woonplaats en (nood)telefoonnummer. Vermeld duidelijk in de mail om welke activiteit het gaat, dus ‘datum + spel + plaats’.

Deze activiteit is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Doe kleding aan dat vies mag worden en neem een flesje water mee.

Bij slecht weer kan de activiteit geannuleerd worden. Je wordt daar van op de hoogte gebracht via de e-mail en onze social media; Facebook en Instagram (@kids2funaanz).

  • Tijd: van 14:30 tot 16:00
  • Leeftijdscategorie: Kinderen (12-)
  • Locatie:
    Speelbos Axel
    Justaasweg 4
    4571 NB Axel
  • Bijzonderheden: Opgeven via kids2fun@aan-z.eu

Deze activiteit gaat door bij minimaal 10 deelnemers en maximaal 40 deelnemers.