Kids2Fun - Jachtseizoen Biervliet

Terug naar de agenda
Kids2Fun - Jachtseizoen Biervliet

Eerstvolgende datum:Donderdag 20 mei 2021

Jachtseizoen Weet jij 15 minuten uit handen te blijven van de jagers? Wat is Jachtseizoen? Jachtseizoen is een real live GPS actiespel, een soort ‘politie en boefje’ in een modern jasje. De teams worden verdeeld in één team boeven en de rest van de teams zijn jagers. De jagers gaan op zoek naar de boeven, die een aantal minuten voorsprong krijgen. Daarna wordt de GPS locatie van de boeven doorgegeven en mogen de jagers hun zoektocht beginnen. Om de zoveel tijd wordt de GPS locatie van de boeven weer doorgegeven aan de jagers. Lukt het de boeven om uit handen te blijven, of worden ze gepakt?

Wil jij ook meedoen? Dat kan! Schrijf je in door een mail te sturen naar kids2fun@aan-z.eu met je naam, leeftijd, woonplaats en (nood)telefoonnummer. Vermeld daar duidelijk bij om welke activiteit het gaat: ‘datum + Jachtseizoen + plaats’. Doe schoenen aan waar je op kunt rennen en neem een flesje water mee.

Bij slecht weer kan de activiteit geannuleerd worden. Je wordt daar van op de hoogte gebracht via de e-mail en onze social media; Facebook en Instagram (@kids2funaanz).

  • Tijd: van 14:30 tot 16:00
  • Leeftijdscategorie: Kinderen (12-)
  • Locatie:
    Sportplateau
    Braakmanlaan 8
    4521 AA Biervliet

Deze activiteit gaat door bij minimaal 10 deelnemers en maximaal 40 deelnemers.