Kids2Fun- Het belevingspad

Terug naar de agenda
Kids2Fun- Het belevingspad

Eerstvolgende datum:Vrijdag 19 augustus 2022

Aantal vrije plaatsen: 60 van 60

Het belevingspad.

Ben je weleens in het donker in het bos geweest? Dan zou je waarschijnlijk het liefst met een zaklantaarn rond schijnen. Je weet misschien nog niet dat het bos extra leuk kan zijn met je ogen dicht. Dan beleef, zie, voel of ruik je de dingen om je heen intenser. Als je zintuigen gaan op scherp. Net als bij de dieren.

Wil je dit ook meemaken? Wandel dan in natuurspeeltuin De Boomhut over ‘het belevingspad’ op vrijdag 19 augustus! Deze gratis activiteit is voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Je hoeft je hier niet voor in te schrijven. Als je tussen 14:30 en 17:00 uur komt spelen in De Boomhut, kun je over het 'belevingspad' lopen.

Bij slecht weer kan de activiteit geannuleerd worden. Je wordt daar van op de hoogte gebracht via onze social media; Facebook & Instagram @kids2funaanz

Over natuurspeeltuin De Boomhut: Dit is een avontuurlijke natuurspeeltuin waar je niet uitgespeeld raakt, op steenworp afstand van de kinderboerderij . De speeltuin is er voor kinderen van alle leeftijden. Ontplooi hier je creativiteit en beleef avonturen. De Boomhut heeft een vuurplaats, waterpartijen, kruiptunnels, klimbomen en nog veel meer. Bewonder insecten, klieder met water, verzamel bladeren of bouw een hut. In de speeltuin worden spel en fantasie gestimuleerd.

  • Wanneer: Eenmalig, vrijdag
  • Tijd: van 14:30 tot 16:30
  • Leeftijdscategorie: Kinderen (12-)
  • Locatie:
    Natuurspeeltuin De Boomhut
    Evertsenlaan 88a
    4535 AD Terneuzen

Deze activiteit gaat door bij minimaal 1 deelnemers en maximaal 60 deelnemers.