Kids2Fun - Carrousel Terneuzen

Terug naar de agenda
Kids2Fun - Carrousel Terneuzen

Een CARROUSEL is een gratis naschoolse activiteit. Gedurende 1,5 uur bieden we verschillende activiteiten aan op het gebied van sport en spel, creativiteit en samenwerken. Dit gebeurt allemaal bij het speelveld van de Vliegende Vaart in Terneuzen.

De CARROUSEL is voor kinderen in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar.
Inschrijven kan tot en met dinsdag 7 juli of totdat de activiteit vol is.
Ieder kind dient apart ingeschreven te worden. Graag de volledige persoonlijke gegevens van het kind invullen onderaan deze pagina.

 • Start op: woensdag 8 juli 2020
 • Wanneer: Eenmalig, woensdag
 • Tijd: van 15:30 tot 17:00
 • Locatie:
  Vliegende Vaart speelveld
  Vliegende Vaart 15
  4537 DH Terneuzen
 • Ruimte: speelveld
 • Beschikbare plaatsen: nog 26 van 45 beschikbaar
 • Bijzonderheden: Ophalen en brengen: Ouders en verzorgers kunnen kinderen enkel afzetten en ophalen, zij mogen niet bij de activiteit blijven kijken. Daarnaast vragen wij de ouders en verzorgers 1,5 meter afstand te behouden van de begeleiders, andere ouders/verzorgers en kinderen. Wij vragen alle deelnemers de starttijd en ophaaltijd te respecteren. Meenemen: De kinderen komen in sportkleding naar de locatie en nemen zelf drinken mee. Er zijn geen sanitaire voorzieningen. Begeleiding: Medewerkers van het Jeugdpreventieteam van aan-z begeleiden deze activiteit. Zij respecteren uiteraard de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de verspreiding van het corona virus. Belangrijk: Bij slecht weer of te weinig aanmeldingen gaat de activiteit niet door, houd onze website of Facebookpagina in de gaten!

Deze activiteit gaat door bij minimaal 15 deelnemers en maximaal 45 deelnemers.Inschrijven voor deze activiteit is niet (meer) mogelijk. Als u interesse heeft, kunt u het contactformulier invullen. Geef alstublieft duidelijk aan in welke activiteit u interesse heeft.