Kids2Fun - Carrousel Terneuzen

Terug naar het overzicht
Kids2Fun - Carrousel Terneuzen

Eerstvolgende datum:Dinsdag 25 augustus 2020

Aantal vrije plaatsen: 45 van 45

Een CARROUSEL is een gratis naschoolse activiteit. Gedurende 1,5 uur bieden we verschillende activiteiten aan op het gebied van sport en spel, creativiteit en samenwerken. Dit gebeurt allemaal bij het speelveld van de Vliegende Vaart in Terneuzen.

De CARROUSEL is voor kinderen in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar.
Inschrijven kan tot en met maandag 24 augustus of totdat de activiteit vol is.
Ieder kind dient apart ingeschreven te worden. Graag de volledige persoonlijke gegevens van het kind invullen onderaan deze pagina.

  • Wanneer: Eenmalig, dinsdag
  • Tijd: van 15:30 tot 17:00
  • Locatie:
    Vliegende Vaart speelveld
    Vliegende Vaart 15
    4537 DH Terneuzen
  • Ruimte: speelveld
  • Beschikbare plaatsen: nog 45 van 45 beschikbaar
  • Bijzonderheden: Ophalen en brengen: Ouders en verzorgers kunnen kinderen enkel afzetten en ophalen, zij mogen niet bij de activiteit blijven kijken. Daarnaast vragen wij de ouders en verzorgers 1,5 meter afstand te behouden van de begeleiders, andere ouders/verzorgers en kinderen. Wij vragen alle deelnemers de starttijd en ophaaltijd te respecteren. Meenemen: De kinderen komen in sportkleding naar de locatie en nemen zelf drinken mee. Er zijn geen sanitaire voorzieningen. Begeleiding: Medewerkers van het Jeugdpreventieteam van aan-z begeleiden deze activiteit. Zij respecteren uiteraard de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de verspreiding van het corona virus. Belangrijk: Bij slecht weer of te weinig aanmeldingen gaat de activiteit niet door, houd onze website of Facebookpagina in de gaten!

Deze activiteit gaat door bij minimaal 15 deelnemers en maximaal 45 deelnemers.Aan- of afmelden voor dit event

1 deelnemer per aanmelding