Kids2Fun - Carrousel Biervliet

Terug naar het overzicht
Kids2Fun - Carrousel Biervliet

Eerstvolgende datum:Dinsdag 18 augustus 2020

Aantal vrije plaatsen: 28 van 30

Een CARROUSEL is een gratis naschoolse activiteit. Gedurende 1,5 uur bieden we verschillende activiteiten aan op het gebied van sport en spel, creativiteit en samenwerken. Dit gebeurt allemaal bij het Sportplateau te Biervliet.

De CARROUSEL is voor kinderen in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar.
Inschrijven kan tot en met maandag 17 augustus of totdat de activiteit vol is.
Ieder kind dient apart ingeschreven te worden. Graag de volledige persoonlijke gegevens van het kind invullen onderaan deze pagina.

 • Wanneer: Eenmalig, dinsdag
 • Tijd: van 14:00 tot 15:30
 • Locatie:
  Sportplateau
  Braakmanlaan 8
  4521 AA Biervliet
 • Beschikbare plaatsen: nog 28 van 30 beschikbaar
 • Bijzonderheden: Ophalen en brengen: Ouders en verzorgers kunnen kinderen enkel afzetten en ophalen, zij mogen niet bij de activiteit blijven kijken. Daarnaast vragen wij de ouders en verzorgers 1,5 meter afstand te behouden van de begeleiders, andere ouders/verzorgers en kinderen. Wij vragen alle deelnemers de starttijd en ophaaltijd te respecteren. Meenemen: De kinderen komen in sportkleding naar de locatie en nemen zelf drinken mee. Er zijn geen sanitaire voorzieningen. Begeleiding: Medewerkers van het Jeugdpreventieteam van aan-z begeleiden deze activiteit. Zij respecteren uiteraard de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de verspreiding van het corona virus. Belangrijk: Bij slecht weer of te weinig aanmeldingen gaat de activiteit niet door, houd onze website of Facebookpagina in de gaten!

Deze activiteit gaat door bij minimaal 15 deelnemers en maximaal 30 deelnemers.Aan- of afmelden voor dit event

1 deelnemer per aanmelding