Kids2Fun - Appeltjes bakken

Terug naar de agenda
Kids2Fun - Appeltjes bakken

Eerstvolgende datum:Vrijdag 02 september 2022

Aantal vrije plaatsen: 40 van 40

Wat is er lekkerder om bij een warm vuurtje een appeltje te komen bakken en op te eten. Yum, Yammie wij hebben er zin in. Appeltjes zijn gezond. Kom jij ook een appeltje bakken en op eten? Wij zorgen voor alle materialen.

Deze gratis activiteit is voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Je hoeft je hier niet voor in te schrijven. Als je tussen 14:30 en 17:00 uur komt spelen in De Boomhut, kun je tussendoor een lekker appeltje bakken en opsmullen.

Bij slecht weer kan de activiteit geannuleerd worden. Je wordt daar van op de hoogte gebracht via onze social media; Facebook en Instagram @kids2funaanz.

Over natuurspeeltuin De Boomhut:
Dit is een avontuurlijke natuurspeeltuin waar je niet uitgespeeld raakt, op steenworp afstand van de kinderboerderij. De speeltuin is er voor kinderen van alle leeftijden. Ontplooi hier je creativiteit en beleef avonturen. De Boomhut heeft een vuurplaats, waterpartijen, kruiptunnels, klimbomen en nog veel meer. Bewonder insecten, klieder met water, verzamel bladeren of bouw een hut. In de speeltuin worden spel en fantasie gestimuleerd.

Bezoek adres: Evertsenlaan 88A, 4535 AD Terneuzen (naast de kinderboerderij).

  • Wanneer: Eenmalig, vrijdag
  • Tijd: van 14:45 tot 16:45
  • Leeftijdscategorie: Kinderen (12-)
  • Locatie:
    Natuurspeeltuin De Boomhut
    Evertsenlaan 88a
    4535 AD Terneuzen

Deze activiteit gaat door bij minimaal 1 deelnemers en maximaal 40 deelnemers.