Kids2Fun - Alles over uilen

Terug naar de agenda
Kids2Fun - Alles over uilen

Eerstvolgende datum:Vrijdag 14 mei 2021

Deze middag staat alles in het teken van uilen in de natuurspeeltuin De Boomhut. Wist je dat uilen hun prooi met huid en haar opeten? De restjes, zoals de botjes en haartjes, kan de uil niet verteren en dat spuugt hij weer uit. Dat wordt een braakbal genoemd. Ben je nieuwsgierig hoe zo'n braakbal eruit ziet en wil je meer weten over uilen? Kom dan naar de uilenmiddag in de natuurspeeltuin De Boomhut.

Kom je ook? Alle kinderen tot en met 12 jaar zijn welkom tussen 14.30 en 17.00 uur. Je hoeft je voor deze activiteit niet in te schrijven (vrije inloop). Neem je vriendjes ook mee! De natuurspeeltuin is geopend, dus als je genoeg over uilen hebt geleerd, kun je lekker spelen. Trek je kleding aan die vies mag worden? Over natuurspeeltuin De Boomhut: Dit is een avontuurlijke natuurspeeltuin waar je niet uitgespeeld raakt, op steenworp afstand van de kinderboerderij . De speeltuin is er voor kinderen van alle leeftijden. Ontplooi hier je creativiteit en beleef avonturen. De Boomhut heeft een vuurplaats, waterpartijen, kruiptunnels, klimbomen en nog veel meer. Bewonder insecten, klieder met water, verzamel bladeren of bouw een hut. In de speeltuin worden spel en fantasie gestimuleerd.

Bij slecht weer kan de activiteit geannuleerd worden. Je wordt daar van op de hoogte gebracht via de website en onze social media; Facebook en Instagram (@kids2funaanz).

  • Wanneer: Eenmalig, vrijdag
  • Tijd: van 14:30 tot 17:00
  • Leeftijdscategorie: Kinderen (12-)
  • Locatie:
    Natuurspeeltuin De Boomhut
    Evertsenlaan 88a
    4535 AD Terneuzen

Deze activiteit gaat door bij minimaal 2 deelnemers en maximaal 25 deelnemers.