Alzheimercafé Online

Terug naar de agenda
Alzheimercafé Online

Eerstvolgende datum:Maandag 01 maart 2021

U bent van harte uitgenodigd voor de online bijeenkomst van het Alzheimercafé over de organisatie Zeeuwse Zorgschakels. De online bijeenkomst is een alternatief voor de bijeenkomsten in de Veste, omdat de coronamaatregelen het (nog) niet toelaten om elkaar op locatie te ontmoeten.

Wie zijn de sprekers?
Joceline van der Poel en Nicole Vaes vertellen over wat Zeeuwse Zorgschakels doet en wanneer een beroep op hen gedaan kan worden. Na afloop van de presentatie gaan we met elkaar in overleg en spreken we over persoonlijke ervaringen en actuele onderwerpen.

Hoe kunt u deelnemen?
Voor deelname heeft u alleen een computer, laptop of tablet met werkende camera nodig. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst krijgt u van aan-z een link en wachtwoord in uw mailbox. U kunt de link direct gebruiken. U hoeft hiervoor geen programma te downloaden. We zorgen bovendien voor een duidelijke handleiding. Kunt u minder goed met een computer overweg of heeft u na het lezen van de handleiding nog vragen? Dan mag u ons altijd bellen, zodat we u extra uitleg kunnen geven.

Aanmelden is tot 25 februari 2021 mogelijk via:
mantelzorg@aan-z.eu
0115 56 30 15

De bijeenkomst vindt plaats bij voldoende aanmeldingen. U ontvangt een e-mail als er onvoldoende aanmeldingen zijn. Wij hopen u online te mogen verwelkomen!

  • Wanneer: Eenmalig, maandag
  • Tijd: van 19:30 tot 21:00
  • Leeftijdscategorie: Alle leeftijden
  • Locatie:
    ONLINE

  • Beschikbare plaatsen: nog 28 van 28 beschikbaar

Deze activiteit gaat door bij minimaal 6 deelnemers en maximaal 28 deelnemers.


Inschrijven voor deze activiteit is niet (meer) mogelijk. Als u interesse heeft, kunt u het contactformulier invullen. Geef alstublieft duidelijk aan in welke activiteit u interesse heeft.