Alzheimercafé Online

Terug naar de agenda
Alzheimercafé Online

Eerstvolgende datum:Maandag 10 mei 2021

Als één van uw naasten met alzheimer wordt geconfronteerd, kan het leven er ineens heel anders uitzien. Met elkaar praten over ervaringen of over het ziekteproces kan helpend zijn.

Maandag 10 mei 2021 organiseert aan-z van 19:30 tot 20:30 uur een online Alzheimercafé. Onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers gaan we met elkaar en Zeeuwse Zorgschakels over alzheimer in gesprek.

Aanmelden is mogelijk bij aan-z tot 6 mei 2021 via mantelzorg@aan-z.eu of 0115 56 30 15. Deelname is gratis. Iets lekkers voor bij de koffie/thee ontvangt u van aan-z per post. Ook als u nog niet eerder aan het Alzheimercafé deelnam, bent u van harte welkom.

Hoe kunt u deelnemen?
Voor deelname heeft u een pc, laptop of tablet met werkende camera nodig. Voorafgaand aan de bijeenkomst krijgt u van aan-z een link en wachtwoord. U kunt de link direct gebruiken. U hoeft hiervoor geen programma te downloaden. We zorgen bovendien voor een duidelijke handleiding. Heeft u nog vragen? Dan mag u ons altijd bellen voor extra uitleg. Deelname is gratis.

De bijeenkomst vindt plaats bij voldoende aanmeldingen. U ontvangt een e-mail als er onvoldoende aanmeldingen zijn. Wij hopen u online te mogen verwelkomen!

  • Tijd: van 19:30 tot 20:30
  • Leeftijdscategorie: Alle leeftijden
  • Locatie:
    ONLINE

Deze activiteit gaat door bij minimaal 6 deelnemers en maximaal 28 deelnemers.