Vraag gratis taart aan voor jouw Burendag

Zaterdag 25 september is het weer Burendag! Doe je mee? Meld jullie activiteit uiterlijk 15 augustus aan op burendag.nl en vraag bij aan-z een gratis taart aan. Want zeg nou zelf… een goede buur is toch goud taart waard?!

Lees verder..

Het najaarsaanbod van cursussen en activiteiten komt 24 augustus online

Het najaarsaanbod (september t/m december) van activiteiten en cursussen voor volwassenen in de gemeente Terneuzen en de Vlaamse gemeenten komt vooralsnog dinsdag 24 augustus online. Bij de organisatie van het najaarsaanbod wordt rekening gehouden met de landelijke coronamaatregelen. 

Lees verder..

Groepstraining voor kinderen van gescheiden ouders

Met de groepstraining ‘Stoere Schildpadden’ (groep 1 en 2) en ‘Dappere Dino’s’ (groep 3 en 4) leert aan-z kinderen van wie de ouders willen scheiden of gescheiden zijn om beter om te gaan met veranderingen tijdens en na de scheiding. 

Lees verder..

Terugblik mantel(ont)zorgdag: over het levenstestament en de volmacht

Wat gebeurt er als u uw zaken zelf niet meer kunt regelen en wat kan een notaris in dat geval voor u betekenen? Tijdens de mantel(ont)zorgdag op 8 juli is gesproken over het onderwerp levenstestament en volmacht. Kon u er niet bij zijn? Lees dan verder voor meer informatie.

Lees verder..

Een bezoekje aan de koffie-crea-club

Tijdens een bezoekje aan de koffie-crea-club troffen we een ontspannen en gezellig tafereel aan. Vrijwilligster Jacqueline geeft u een kijkje in het buurthuis De Zeemeeuw in Terneuzen tijdens de koffie-crea-club.

Lees verder..

De Nederlandse taal oefenen met Puk

Tijdens de zomervakantie kunnen peuters en kleuters aan de slag met het ITM vakantieboek. Van recepten tot spelletjes: er zijn allerlei leuke opdrachten waarmee de kinderen de Nederlandse taal kunnen oefenen.

Lees verder..
Bekijk al het nieuws