Meer bewegen? De leefstijlmakelaar helpt u op weg!

Nu de zomer is begonnen en de overheid de coronamaatregels steeds meer versoepelt, kunnen we het normale leven weer stilletjes aan oppakken. Het moment om onze conditie weer te versterken!

Lees verder..

MantelzorgNL lanceert app voor mantelzorgers

MantelzorgNL introduceert een handige app voor mantelzorgers. In de app vindt u antwoorden op alle vragen over mantelzorg, waaronder vragen over mantelzorg tijdens deze coronaperiode.

Lees verder..

Zomerpret met het Kids2Fun Zomerboek

Afgelopen april verscheen het eerste Kids2Fun vakantieboek. Aangezien het boek door velen uiterst positief is ontvangen, heeft het jeugdpreventieteam van aan-z wederom een vakantieboek ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar: Het Kids2Fun Zomerboek.

Lees verder..

Boswandeling Alzheimercafé

Het Alzheimercafé is momenteel gesloten, maar we willen u wel alvast van harte uitnodigen voor een heerlijke boswandeling.

Lees verder..

Naschoolse Kids2Fun-activiteit "De Carrousel"

In de maanden juni en juli vindt negen keer 'DE CARROUSEL' plaats. Gedurende 1,5 uur bieden we verschillende activiteiten op het gebied van sport en spel, creativiteit en samenwerking aan.

Lees verder..

Chatten met Veilig Thuis

Mensen die te maken hebben van huiselijk geweld of kindermishandeling kunnen chatten met Veilig Thuis Zeeland via www.veiligthuiszeeland.nl. Bellen kan soms lastig zijn, wanneer je te maken hebt met huiselijk geweld of kindermishandeling.

Lees verder..
Bekijk al het nieuws