JIP Terneuzen zet jonge mantelzorgers in het zonnetje

Van 1 t/m 7 juni 2023 is het de Week van de Jonge Mantelzorger. JIP Terneuzen besteedt dan extra aandacht aan jongeren die zorgen voor een persoon die dichtbij hen staat. De aanmeldtermijn is verlengd tot 1 juni 2023.

Lees verder..

aan-z maakt kinderen 'Kapot Sterk'

De leerlingen van groep 8 van het Mozaïek in Sluiskil hebben deelgenomen aan de pilot ‘Kapot Sterk’. Met deze pilot heeft aan-z een begin gemaakt om de kinderen uit Sluiskil weerbaarder te maken tegen (de invloed van) drugscriminaliteit.

Lees verder..

Stagelopen bij aan-z

Lucas en Tycho lopen stage in het jeugdpreventieteam van aan-z. Ze vertellen in een interview wat daar zo leuk aan is. Kom jij volgend schooljaar stagelopen in team maatschappelijk werk, welzijn of Wmo?

Lees verder..

Voorverkoop deelnameboekjes Route 55

Vanaf 5 juni tot en met 30 juni 2023 kunt u een deelnameboekje kopen voor de fietsroutes van Route 55. De fietsroutes worden georganiseerd op vijf donderdagen in de maanden juli en augustus. Hier leest u alles over de voorverkooppunten.

Lees verder..

Aanpak eenzaamheid in gemeente Terneuzen is uniek

Staatsecretaris Maarten van Ooijen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bracht woensdag 10 mei een bezoek aan gemeente Terneuzen om alles te horen over onze lokale aanpak van eenzaamheid.

Lees verder..

Bewegen in slow motion

De groep ‘Alleen zijn we samen’ nodigt iedereen uit om mee te doen aan de workshop ‘beweging in slow motion’.

Lees verder..
Bekijk al het nieuws