Mantelzorgers uit de gemeente Terneuzen in het zonnetje

Tijdens de 'Dag van de Mantelzorg' zetten we mantelzorgers in de gemeente Terneuzen in het zonnetje. Mantelzorgers (die zijn aangemeld) ontvangen op 10 november namens Gemeente Terneuzen het mantelzorgcompliment. 

Lees verder..

Werken aan een gezonde en bewuste leefstijl

Wat is het geheim van gezonde en bewuste keuzes maken? Leefstijlmakelaar Wendy legt het in een filmpje uit.

Lees verder..

Eenzaamheid in gemeente Terneuzen

De eenzaamheid in gemeente Terneuzen is hoger dan in andere gemeenten. aan-z zet zich in om de eenzaamheid terug te dringen. U kan daar ook bij helpen door een vragenlijst in te vullen.

Lees verder..

Alzheimercafé 1 november | themabijeenkomst over levensvragen

Tijdens het Alzheimercafé op 1 november besteden we aandacht aan levensvragen. Levensvragen die kunnen spelen bij een ingrijpende verandering in het leven of wanneer een geliefde dementie heeft. Namens het Huis van Levensvragen vertellen Marian Taalman en Chantal van de Walle wat zij kunnen betekenen. 

Lees verder..

Samen met Puk de Nederlandse taal oefenen

Kinderen kunnen spelenderwijs de Nederlandse taal oefenen met Puk in het nieuwe ITM vakantieboek.

Lees verder..

Vraag vóór 23 oktober 2021 het mantelzorgcompliment aan voor mantelzorgers in de gemeente Terneuzen

Tijdens de 'Dag van de Mantelzorg', 10 november, besteden we extra aandacht aan mantelzorgers in de gemeente Terneuzen die zorgen voor een hulpbehoevende. Als erkenning en blijk van waardering ontvangen zij een klein presentje, het mantelzorgcompliment. Dit compliment kunt u tot en met 22 oktober 2021 aanvragen.

Lees verder..
Bekijk al het nieuws